SPOZNAJTE NAŠE TRENERJE

GEA
GEAustanoviteljica, dipl. fizioterapevtka
V osebnem trenerstvu sem našla svoje veselje, saj resnično uživam ob opazovanju pozitivnih sprememb na ljudeh. Kot fizioterapevtko me zanima predvsem, kako vadbeni program vpliva na različne zdravstvene situacije. Forma X me je prepričala z učinkovitim delovanjem na zmanjšanje bolečin v hrbtenici, zato vsem ljudem s tako težavo toplo priporočam, da program preizkusijo na lastni koži.
TIM
TIMkineziolog
Zaključujem študij Kineziologije na Fakulteti za Šport, za katerega sem se odločil, ker želim pomagati ljudem izboljšati kakovost življenja. Nepravilni gibalni vzorci pogosto pripeljejo do bolečin in neugodja, zato je moj cilj pomagati ljudem odpraviti te nepravilnost in jim zagotoviti varno ter efektivno pot do želenih rezultatov.
GAŠPER
GAŠPERdipl. športni trener
Sem diplomant športnega treniranja, trenutno pa se izobražujem za kinezioterapevta. Velik pomen dajem dobremu počutju, pravilni telesni drži in zdravi prehrani. Vadečim znam prisluhniti in jim trening narediti prijeten ter učinkovit. Trening vedno prilagodim sposobnostim vadečega in velik poudarek namenim pravilni izvedbi vaj.
METKA
METKAdipl. fizioterapevtka
Že od otroštva mi telesna dejavnost in šport predstavljata velik del življenja. Za študij fizioterapije sem se odločila, ker me zanima delovanje telesa ter kako pravilna vadba in terapija vplivata nanj. Vadečim želim prikazati, kaj lahko dosežejo v kratkem času s pomočjo Forme X. Z dinamičnimi, zanimivimi in posamezniku prilagojenimi treningi se vam bodo pozitivni rezultati pokazali tako na telesni kot mentalni ravni.
KLARA
KLARAdipl. športna trenerka
Šport je velik del mojega življenja že od otroštva. Tekom študija na Fakulteti za šport sem poglobila znanja ter izkušnje na različnih področjih, vsem pa je skupen cilj: s pravilnim gibanjem do zdravja in bolj aktivnega življenja. Stremim k zadovoljstvu in napredku vadečega ter tako med ljudi razširiti ljubezen do gibanja.
ŠPELA
ŠPELAdipl. kondicijska trenerka
Od malega športnica, v neprestanem iskanju novih znanj. Trenerske izkušnje na različnih športnih področjih nabiram že preko 10 let. V preteklosti sem sodelovala tudi z žensko skakalno reprezentanco kot športna maserka. Individualni pristop mi je najbolj pri srcu, saj je le tako iz človeka mogoče iztisniti njegov maksimum, izpolniti posameznikove cilje in prav to je naš cilj v Formi X.
KARMEN
KARMENkinezioterapevtka
Šport me spremlja že od malih nog, zato sem se v želji po prenašanju znanja o pravilnih gibalnih vzorcih ter promociji zdravega načina življenja, usmerila v študij kineziologije. Forma X se mi zdi super, saj vadečim z individualnim pristopom ter pomoči pri pravilnem izvajanju vaj pomagam, da so treningi kratki in učinkoviti, kar je največja motivacija za naprej.
LARA
LARAdipl. kineziologinja
Na začetku študija kineziologije nisem bila prepričana, kam me bo poklicna pot vodila, vedno pa sem bila vedela, da želim pomagati ljudem. Življenje me je pripeljalo v Formo X in zaplavala sem v vode osebnega trenerstva. S pomočjo treningov, različnih vaj in individualnih prilagoditev posameznik zelo napreduje. Delo se na telesu močno pozna, še več pa sta vredna nasmeh in samozavest, ki jo stranke izžarevajo.
Forma X me je pritegnila zaradi odličnega odnosa in strokovnosti, vesela sem, da sem lahko postala del te ekipe.

FORMA X

PREIZKUSI