V teoriji nam je vsem vsaj okvirno jasno, kako preoblikovati telo – poskrbeti moramo za optimalno prehrano, dodati več gibanja, zagotoviti telesu dovolj hidracije in počitka ter se naučiti obvladovati stres. Realizacija žal ni tako enostavna. Neredko slišimo glas v glavi, ki nas demotivira z izgovori, kot so ‘Nimam časa!’, ‘Moja genetika je kriva, da izgledam slabo!’, ‘Jutri pa res začnem!’, ‘Pretežko je!’, ‘Letos ni bilo moje obdobje, prihodnje leto bom pa res fit!’, …in tako naprej, v nedogled.

Prvi korak k spremembi je torej odločitev preslišati vse izgovore. Nato je treba ugotoviti, kakšnih rezultatov si zares želimo in kaj nam bo taka sprememba doprinesla. Morda boljše fizično ali psihično počutje, izboljšanje zdravstvenega stanja, okrepljeno samozavest, dodatno vrednost v družbi, višjo produktivnost na delovnem mestu ali boljše odnose do sebe ali svojih bližnjih. Zadnji korak pa je masovna AKCIJA – začetek poti k boljši verziji sebe.

Katerokoli pot proti cilju veliko lažje uberemo s pomočjo mentorja – ta nas prime v izkušene roke, ki znajo ‘potrepljati’ po rami ob trenutkih, ko to potrebujemo in nas usmerjati, ko zaidemo s poti, ob nizki motivaciji pa nas celo potiskajo do cilja. Mentorji so na svojem področju izobraženi in izkušeni ter imajo namesto nas čas raziskovati znanja, ki nam niso prioritetna. V Formi X smo to osebni trenerji, fizioterapevti in kineziologi, ki se konstantno izobražujemo in dajemo vse od sebe, da bi zagotovili izvajanje kvalitetnih storitev. Iz naših ust lahko pogosto slišite spodbude in pohvale (po potrebi seveda tudi graje), kdor nam izkaže zaupanje, pa ga z velikim veseljem pripeljemo do želenih sprememb.

Ne bo enostavno – treba bo pokazati močno voljo – vendar le za 20 minut! ?

Ob prvem obisku boste s trenerjem postavili cilje in tekom programa trmasto stremeli k njim, dokler ne bosta oba zadovoljna. Morda bo treba spremeniti prehranjevalne in druge navade – vse v prid vašega zdravja in zadovoljstva!

  • Naučimo vas pravilnih tehnik izvedbe vaj

  • Težavnost in program treningov popolnoma prilagodimo vašim sposobnostim in željam

  • Vedno smo vam na voljo za posvet

  • Izvedemo meritve telesne sestave

  • Možnost personaliziranega prehranskega svetovanja in vsakodnevnega spremljanja

  • Resnično (!!) si želimo doseč vaše cilje.

  • Vaše dobro počutje je naša prioriteta.

  • Naši treningi so pisani na kožo tistim, ki želijo z manj vloženega časa doseči več.

  • Obljubljamo spodbujanje, ki vas bo gnalo k boljši verziji vaše celostne podobe.

  • Lahko se pohvalimo s super rezultati, ki pogosto tudi nas pozitivno presenetijo.